Het ontstaan van Phenicks 

 

In 2007 en 2008 maakte ik een sterk groeiproces door.

Letterlijk alles veranderde in mijn leven, zoals ik het tot dan  gekend had.

Ik kreeg de middelen en de moed om al mijn zekerheden overboord te gooien en te gaan doen waar mijn hart lag. Vanuit de luchtvaart overstappen naar het spirituele werken gebeurt niet ineens. Daar is een heel proces aan vooraf gegaan waarbij ik veel hulp heb gehad van goede vrienden.

Uiteindelijk bleek bij mij de behoefte groot te zijn om met energie te werken en daarmee ook  mensen te mogen helpen die het nodig  hebben om veranderingen in hun leven te brengen. Eng?

Ja, natuurlijk vond ik het eng. Toch was het vertrouwen in de toekomst en de energie waar ik mee kennismaakte, groter dan de angst en onzekerheden. Ik heb de energie waarin ik deze ontwikkeling doormaakte Phenicks genoemd, naar de vogel die uit zijn eigen as herrijst en staat voor een nieuw begin.

Zo voelde het voor mij, precies waar ik zelf mee bezig was.

Deze Phenicks energie voelt aan als een hele lichte energiestroom en zet snel veel ontwikkelingsprocessen in gang. Je leert bovenal voor jezelf te kiezen en daarmee verandert zelfs je directe omgeving.

En nu in 2016 sta ik opnieuw midden in het volgende groeiproces. En ja, ook dit proces is soms eng en onzeker, maar toch stijgt daar vertrouwen en kunnen slagen weer boven uit. Phenicks is gegroeid, de activiteiten zijn gegroeid en uitgebreid, ik ben gegroeid en

hoop te blijven groeien.